Diensten

Add Your Heading Text Here

Personal Training

Het hebben van een mentaal en fysiek sterk lichaam heeft vooral te maken met de manier waarop u met uw lichaam omgaat. Training, voeding en rust zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en moeten in balans zijn. Omdat elke lichaam anders is en ook iedere persoon een ander levenspatroon heeft, stem ik de elementen “training, voeding en rust” af op het individu. 

Add Your Heading Text Here

Topsportbegeleiding - Performance

De Performance kant is vooral interessant voor klanten die sport specifiek willen trainen. Dit zullen voornamelijk topsporters en talenten zijn, maar ook de amateur sporter kan hier de begeleiding vinden om beter te presteren in zijn of haar sport!

Prestaties van KeyFit atleten:

Add Your Heading Text Here

Coaching / Consulting

Naast het geven van Personal Training houd ik me ook bezig met het Coachen voor een betere lifestyle (zonder daadwerkelijk Personal Training te volgen). Denk hierbij aan Coaching op het gebied van voeding, herstel, time management en mentale vlakken.

Ook weten verschillende sportscholen mij te vinden. Coaching van het personeel gericht op het geven van verschillende scholingen (Program Design, intake-assessments, techniek in de praktijk) en loopbaanbegeleiding. Daarnaast adviseer ik sportscholen op het gebied van verschillende protocollen in de fitness.

Bent u klaar voor een gezonder en fitter lichaam?