Over mij

Martijn Kievit

Mijn missie is om met behulp van steeds weer nieuwe evidence based methoden en strategieën op fysiek gebied, met behulp van verschillende tools, een optimaal gepersonaliseerd trainings- en begeleidingstraject te ontwikkelen en te verzorgen met als doel om mijn klanten gericht te helpen met het realiseren van de door hun gestelde doelstellingen.

Van jongs af aan heeft het sporten en trainen mij al geïntegreerd. Het feit dat je iets kunt verbeteren als je daar specifiek aan werkt (specificiteit), maar ook verliezen als je daar niets mee doet (reversibiliteit) vind ik fascinerend. Wat je er instopt, krijg je er letterlijk uit! 

Natuurlijk heb je qua gezondheid niet alles in de hand, maar gelukkig is veel maakbaar. Een gezonde levensstijl is zowel preventief als reactief misschien wel het beste medicijn!

Bij mij vind je geen drill sergeant die tegen je staat te schreeuwen. Daarentegen ben ik een rustige, maar ook strenge en zeer betrokken trainer. Ik acteer meer op de achtergrond en de resultaten die mijn klanten bereiken, bereiken we samen als team.

Aangezien we door mijn uitgebreide kennis en ervaring uit meerdere koffertjes informatie kunnen halen, ben ik ervan overtuigd dat we jouw doelstellingen gaan behalen. Geen doel is te gek, samen maken we een haalbaar plan en met behulp van m’n gedetailleerde aanpak zorgen we voor duurzame resultaten!

Wil je bijvoorbeeld 56kg afvallen in 36 weken tijd, je deadlift verhogen tot boven de 100kg en na 1 jaar zelfs de 150kg aantikken, of heb je als atleet een Olympisch gouden droom? Verschillende van m’n klanten hebben het inmiddels allemaal bereikt!!

Tijdens mijn inmiddels meer dan 12 jaar durende loopbaan heb ik vele cursussen gevolgd op het gebied van Training, Voeding, Coaching en Revalidatie. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd van (inter)nationaal gerenommeerde personen en organisaties. En dit zal ik ook blijven doen!

In mijn visie zijn een consistent haalbaar trainingsprogramma, voedingspartonen en een optimaal herstel de sleutels tot fitheid!

The Key to be Fit...

0
Jaren Ervaring
0
Tevreden Klanten
0
Trainingen Gegeven

Opleidingen en certificeringen

MSc Human Movement Sciences

Drs. Bewegingswetenschappen, Vrije Universiteit te Amsterdam

Bachelor of Health

HBO Sport & Bewegen, Lifestyle & Gezondheid

Certified Strength & Conditioning Specialist (CSCS)

National Strength and Conditioning Association, USA

Certified Personal Trainer

Expertisecentrum Sport & Gezondheid, HvA/ALO

Poliquin Performance Specialist Level 1 & 2 (PICP 1 & 2)

Poliquin Group USA

Performance Mentorship Phase 1 & 2

EXOS, voorheen Athletes’ Performance, USA

Precision Nutrition Level 1 Certified

Precision Nutrition, USA

Certified Pre- & Postnatal Coach (Zwangerschap)

Girls Gone Strong Academy, USA

Certified Online Trainer

Online Trainer Academy / Personal Trainer Development Center, USA

Certified Functional Movement Screening Expert

Functional Movement Systems, USA

Program Design Foundation & Nutrition

Muscle Nerds, Australia

T.O.P. Trainer Level A, Certified Mylogenics ‘Activation & Release’ Practitioner

Overload Worldwide, NL

Olympic Lifting Level 1 & 2

Dutch Strength, NL

Bent u klaar voor een gezonder en fitter lichaam?